De haar van Mohammed

In het Indiase deel van Kashmir werd donderdag Meraj-ul-Alam gevierd, de hemelvaart van de profeet Mohammed. Bij verschillende moskeeën en islamitische heiligdommen in de regio waren bijeenkomsten, zo ook bij Hazratbal, een groot heiligdom in Srinagar, waar jaarlijks een haar wordt getoond die afkomstig zou zijn van de profeet.
In het Indiase deel van Kashmir werd donderdag Meraj-ul-Alam gevierd, de hemelvaart van de profeet Mohammed. Bij verschillende moskeeën en islamitische heiligdommen in de regio waren bijeenkomsten, zo ook bij Hazratbal, een groot heiligdom in Srinagar, waar jaarlijks een haar wordt getoond die afkomstig zou zijn van de profeet. Tauseef Mustafa

In het Indiase deel van Kashmir werd donderdag Meraj-ul-Alam gevierd, de hemelvaart van de profeet Mohammed. Bij verschillende moskeeën en islamitische heiligdommen in de regio waren bijeenkomsten, zo ook bij Hazratbal, een groot heiligdom in Srinagar, waar jaarlijks een haar wordt getoond die afkomstig zou zijn van de profeet.