Premier league

Babel degradeert met Fulham, nederlaag Manchester United

Fulham is dinsdagavond gedegradeerd uit de Premier League. De club uit Londen kan na de 4-1 nederlaag tegen Watford niet meer aan een van de onderste drie plaatsen ontkomen. Ryan Babel scoorde nog wel voor Fulham, dat hem in de winterstop in huis haalde. De Oranje-international scoorde de gelijkmaker. Begin april staan daarmee al twee van de drie degradanten uit de hoogste Engelse afdeling vast. Zaterdag ging het al mis voor Huddersfield Town. Het was pas de tweede keer dat in maart al een club uit de Premier League degradeerde. Manchester United verloor dinsdag de thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers met 2-1. Voor United betekende het verlies een zware tegenslag in de strijd om de vierde plaats, die recht geeft op deelname aan de groepsfase van de Champions League. (ANP)