Major League Soccer

De Boer verliest opnieuw met Atlanta United FC

Het is Frank de Boer nog niet gelukt Atlanta United FC in de Amerikaanse Major League Soccer (MLS) naar een overwinning te leiden. Het team van de Nederlandse trainer, vorig seizoen nog kampioen, verloor zaterdagavond (lokale tijd) de uitwedstrijd tegen Columbus Crew SC met 2-0 en staat na vier wedstrijden onderaan de ranglijst, met slechts twee punten. Van goed voetbal was nauwelijks sprake op het doorweekte veld. De wedstrijd werd na een half uur spelen vanwege de zware regenval enige tijd stilgelegd. Thuisclub Columbus stond op dat moment op een 1-0 voorsprong via een doelpunt van Pedro Santos. Nadat het duel was hervat zorgde Gyasi Zandes nog in de eerste helft voor de 2-0. Columbus verzuimde na rust een strafschop te benutten. Het is de tweede competitienederlaag voor De Boer, na twee gelijke spelen. (ANP)