Directeur Witteveen

Management neemt winkelketen van familie Blokker over

Winkelketens Blokker en Big Bazar zijn verkocht aan het eigen management onder leiding van de huidige directeur Michiel Witteveen. Dat bevestigt Blokker Holding maandagochtend, na berichtgeving van de Telegraaf. De familie Blokker zocht sinds eind vorig jaar naar een nieuwe eigenaar voor de winkelketens Big Bazar en Blokker. Het management zou volgens De Telegraaf 280 miljoen euro meekrijgen van de familie. Het Blokker-concern spreekt in het persbericht over „een financiële bijdrage voor de verdere succesvolle realisatie”, maar publiceert verder geen financiële details. De nieuwe eigenaren zullen ook investeren, aldus het Blokker-concern. Witteveen en het management nemen de hele holding over, waarvan ook de franchiseformule Marskramer deel uitmaakt. (NRC)