Vechtsport

McGregor (30) kondigt wederom vertrek aan

De Ierse kooivechter Conor McGregor (30), een van de grootste namen binnen de Ultimate Fighting Championship (UFC), stopt. Hij gaf geen reden, maar volgens The New York Times loopt een onderzoek naar het aanranden van een vrouw in december. In april 2016 zei McGregor ook zijn carrière te beëindigen, maar daarna vocht hij nog drie keer. McGregor verwierf in 2015 faam toen hij de Braziliaan José Aldo in dertien seconden knock-out sloeg en zo de titel in het UFC-vedergewicht won. In 2017 verloor hij een bokspartij van de Amerikaan Floyd Mayweather. Rondom McGregor is het nooit stil. Voor zijn laatste gevecht met Chabib Noermagomedov in oktober werd hij opgepakt, omdat hij een steekwagen door het raam van een touringcar met bekenden van de Rus had gegooid. Deze maand werd hij in Florida opgepakt, omdat hij de telefoon kapotgooide van iemand die een foto wilde maken. (NRC)