Storm in IJmuiden

De pier bij IJmuiden is afgesloten vanwege de storm vandaag. Het KNMI heeft code geel afgekondigd, in het noorden en rondom het IJsselmeer worden windstoten van maximaal 100 kilometer per uur verwacht. Schiphol annuleert 124 vluchten vanwege de harde wind.
De pier bij IJmuiden is afgesloten vanwege de storm vandaag. Het KNMI heeft code geel afgekondigd, in het noorden en rondom het IJsselmeer worden windstoten van maximaal 100 kilometer per uur verwacht. Schiphol annuleert 124 vluchten vanwege de harde wind. Foto Rob van Dullemen

De pier bij IJmuiden is afgesloten vanwege de storm vandaag. Het KNMI heeft code geel afgekondigd, in het noorden en rondom het IJsselmeer worden windstoten van maximaal 100 kilometer per uur verwacht. Schiphol annuleert 124 vluchten vanwege de harde wind. Foto Rob van Dullemen