Onze redacteuren beantwoordden vragen over Syrië-gangers

Nu de allerlaatste slag tegen IS in Syrië wordt geleverd rijst de vraag wat er gaat gebeuren met de mensen die terugkeren uit het kalifaat. Gert Van Langendonck en Kees Versteegh beantwoordden maandag tussen 14.00 en tot 15.00 vragen van lezers.

Foto Bulent Kilic/AFP

De militaire strijd tegen IS lijkt nu echt bijna afgelopen. Dan rest de vraag: wat gaat er met de IS-gangers en hun kinderen gebeuren die in de afgelopen jaren naar het zelfverklaarde kalifaat trokken?

Wij proberen met onze artikelen de situatie natuurlijk zo inzichtelijk mogelijk te maken, maar we kunnen ons voorstellen dat u nog met vragen zit. Correspondent Gert Van Langendonck en binnenlandredacteur Kees Versteegh beantwoorden op maandag 25 februari tussen 14.00 en 15.00 uur uw vragen over het laatste offensief tegen IS en wat er gaat gebeuren met de kalifaatgangers die nu mogelijk terugkeren naar Europa.

Om vragen te kunnen stellen, moet u ingelogd zijn. Hier kunnen abonnees inloggen.

Reageren

Reageren op dit artikel kan alleen met een abonnement. Heeft u al een abonnement, log dan hieronder in.