Delicious en andere nieuwe series van week 6

On demand Een overzicht van de series en films die op Netflix, Videoland en elders verschenen.

One Day at a Time 3

One Day at a Time ziet eruit als een traditionele sitcom (inclusief lachband), maar werd goed ontvangen door Amerikaanse critici. De serie volgt een alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder en haar gezin. Moderne remake van de gelijknamige serie die in de jaren zeventig werd bedacht door Norman Lear (All in the Family). Lear (96) is als producer betrokken bij deze versie. Netflix, dertien afleveringen.

Delicious 3

Een derde seizoen van een Britse dramaserie met Dawn French, bekend van het duo French en Saunders. Gina (French) en Sam (Emilia Fox) runnen samen een hotel en restaurant in Engeland, opgezet door hun oud-geliefde, topkok Leo Vincent. NPO Start Plus, vier afleveringen.

Patriot Act with Hasan Minhaj 2

Hasan Minhaj is terug voor een tweede seizoen van zijn satirische Netflixshow. De komiek geeft in Patriot Act met veel vaart en humor commentaar op maatschappelijke thema’s. Het eerste seizoen zorgde al voor enige ophef omdat een aflevering in Saoedi-Arabië verwijderd werd na een klacht van het land. Netflix, seizoen 2 vanaf zondag, elke week een aflevering.