Voetbal

Michiel Kramer stapt over van Maccabi Haifa naar FC Utrecht

Michiel Kramer speelt de rest van het seizoen bij FC Utrecht. Maccabi Haifa laat weten dat de spits zich na een kortstondig avontuur in Israël heeft vrijgekocht om voor de Nederlandse subtopper uit te komen. Door de overgang wordt Kramer herenigd met Dick Advocaat. Vorig seizoen speelde hij enige tijd onder leiding van de ervaren coach bij Sparta Rotterdam. Daar moest hij de club helpen in de strijd tegen degradatie uit de eredivisie, maar dat lukte niet. Hij vertrok zelfs voortijdig van de club uit Rotterdam-West nadat hij een rode kaart had gekregen. Voor zijn periode bij Sparta speelde de lange spits enkele jaren voor Feyenoord, maar daar was hij overbodig geworden. De Rotterdamse club had hem eerder overgenomen van ADO Den Haag. In Nederland kwam Kramer ook nog uit voor FC Volendam en NAC Breda. (NRC)