Media

NRC start een dagelijkse podcast met ‘het verhaal van de dag’

NRC start dit voorjaar met een dagelijkse nieuwspodcast. In de nieuwe podcast wordt elke werkdag het verhaal van de dag verteld, in maximaal twintig minuten audio. Geen overzicht van het nieuws, maar elke dag één verhaal in de vorm van een gesprek tussen presentator en één of meerdere experts van onze NRC-redactie. De podcast wordt gepresenteerd door NRC-redacteur Thomas Rueb, jarenlang verslaggever voor de Binnenlandredactie en auteur van het onlangs verschenen boek Laura H.. De nieuwe podcast, die half maart wordt gelanceerd, is te beluisteren via de NRC-app en, zeker in eerste instantie, ook te vinden op de bekende kanalen (iTunes, Spotify, etc.). De nieuwe podcast volgt na goede ervaringen met bestaande podcasts, zoals Haagse Zaken en die van redactie Wetenschap. (NRC)