Recensie

Recensie Film

Vier speciaal geselecteerde films op de NRC filmdag 2019

Programma De keuze voor de NRC Filmdag bij Kino in Rotterdam viel dit jaar op vier Europese films: het Italiaanse Lazzaro Felice, het Franse Le Grand Bain, het Russische Leto en het Nederlands-Britse Dirty God.

Still uit een van de films op de NRC Filmdag: 'Dirty God'.
Still uit een van de films op de NRC Filmdag: 'Dirty God'.

Voor de derde keer organiseert de filmredactie van NRC, opnieuw in samenwerking met bioscoop KINO in Rotterdam, de NRC-Filmdag. Op zondag 17 maart kunt u in drie zalen genieten van voorpremières van prachtfilms die later dit jaar in de bioscoop worden verwacht.

Peter de Bruijn, Dana Linssen, Joyce Roodnat en Coen van Zwol verzorgen inleidingen. KINO biedt een heerlijk lunch- en dinerbuffet.

De keus viel dit jaar op vier Europese films: het Italiaanse Lazzaro Felice, het Franse Le Grand Bain, het Russische Leto en het Nederlands-Britse Dirty God. Over die films op deze pagina meer.

Tickets zijn vanaf vandaag te koop via kinorotterdam.nl/nrc. Ze kosten inclusief lunch en diner 68,50 euro voor NRC-abonnees en 78,50 euro voor niet-abonnees. Houders van een Cineville-pas betalen 41,50 euro.