High society

Rijkste man ter wereld, Jeff Bezos (Amazon), en echtgenote gaan na vijfentwintig jaar uit elkaar

Foto AP

De CEO van Amazon, Jeff Bezos en zijn vrouw MacKenzie gaan na vijfentwintig jaar scheiden. Dat heeft het paar woensdag bekend gemaakt in een gezamenlijke verklaring op Twitter. „Na een lange periode van liefdevol onderzoek en een testscheiding hebben we besloten te scheiden en ons gezamenlijke leven als vrienden voort te zetten.” Amazon loste deze week Microsoft af als de meest waardevolle onderneming met een beursnotering. Bezos zou met een vermogen van 137 miljard dollar de rijkste man ter wereld zijn, rijker dan Microsofts Bill Gates. MacKenzie Bezos is schrijfster. De financiële details van de scheiding zijn niet bekend. Onlangs prees Jeff zijn vrouw voor haar steun in de begindagen van Amazon. (Reuters)