Dode bij schietpartij in Den Haag

De verdachte sloeg na het incident op de vlucht, maar meldde zich later op het politiebureau.

Politieonderzoek na een schietincident in de Haagse Schilderswijk.
Politieonderzoek na een schietincident in de Haagse Schilderswijk. Foto GinoPress/ANP

Bij een schietpartij in de Schilderswijk in Den Haag is dinsdagmiddag iemand om het leven gekomen, meldt de politie. De verdachte sloeg na het incident in de Netscherstraat op de vlucht, maar meldde zich later op het politiebureau. Hij is aangehouden.

De identiteit van de overleden persoon is niet bekendgemaakt. Evenmin is bekend wat de aanleiding voor de schietpartij was en of de verdachte en het slachtoffer elkaar kenden. De straat is afgezet met zwarte schermen. Over het lichaam van de overleden persoon is een tent geplaatst zodat de forensische opsporing ongestoord onderzoek kan verrichten.

Twitter avatar POL_DenHaag Politie Den Haag Het slachtoffer van het schietincident in de #Netscherstraat in #DenHaag is aan verwondingen overleden. Politie onderzoekt de zaak. @POL_Heemstraat