In beeld

De mooiste sportfoto’s in beeld

Uit het enorme aanbod van sportfoto's selecteert de beeldredactie van NRC elke week de mooiste. Deze week onder meer: bobsleeën, basketbal, Engels bekervoetbal en surfen op Hawaï.
Bobsleeërs Justin Kripps en Cameron Stones uit Canada dalen af in de eerste run van de wereldbekerwedstrijden in het Duitse Altenberg.
Foto Filip Singer/EPA
De Amerikaanse surfer Derek Ho traint voor de Da Hui Backdoor-wedstrijd tijdens de Pipeline Masters bij het Hawaïaanse eiland Oahu.
Foto Brian Bielmann/AFP
Basketballer Serge Ibaka (links) van Toronto Raptors in duel met Malcolm Brogdon (rechts) van Milwaukee Bucks.
Foto Benny Sieu/USA Today Sports
De Tsjechische tennisster Karolina Pliskova gooit met haar racket in de finale tegen de Oekraïense Lesja Tsoerenko in Brisbane. Pliskova won het toernooi.
Foto Saeed Khan/AFP
De Franse coureurs Cyril Despres en Jean-Paul Cottret trainen in Peru voor de Dakar Rally, die zondag in dat land begon.
Foto Franck Fife/AFP
De Oostenrijkse skispringer Clemens Aigner vliegt in Bischofshofen door een besneeuwde lucht tijdens de 67ste editie van het Vierschansentoernooi.
Foto Matthias Schrader/AP
Fulham-speler Denis Odoi viert zijn doelpunt in de bekerwedstrijd tussen Fulham en Oldham Athletic, dat op het vierde niveau in Engeland uitkomt. Oldham won op Craven Cottage in Londen verrassend met 1-2.
Foto Andrew Couldridge/Reuters
Het WK ijshockey voor junioren in het Canadese Vancouver: de Finnen Kaapo Kakko (24) en Anton Lundell (29) vieren een doelpunt van Kakko tegen de Verenigde Staten. De Amerikaanse goalie Cayden Primeau (30) is kansloos. Finland won de finale verrassend met 3-2.
Foto Darryl Dyck/AP
Voetballer Gabriel Jesus van Manchester City (rechts) in duel met Zak Vyner van Rotherham United in de derde ronde van de FA Cup. Manchester City won met 7-0.
Foto Jason Cairnduff/Reuters
De Letse rodelaar Kristens Rozitis daalt af in het ijskanaal tijdens de wereldbekerwedstrijden in het Duitse Schönau am Königssee.
Foto Andreas Schaad/EPA