Jonge verdachten aangehouden na dodelijke steekpartij in Vlissingen

De politie hield een jongen van 17 aan, en een 22-jarige vrouw aan. Het slachtoffer is een man van 28 jaar.

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie. Foto Lex van Lieshout/ANP

In de Zeeuwse stad Vlissingen is in de nacht van dinsdag op woensdag een man neergestoken. Hij is overleden aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer werd na een melding rond 02.30 uur zwaargewond aangetroffen op de Kanaalstraat. De 28-jarige man is daarop naar een ziekenhuis vervoerd, maar overleed niet veel later. Ongeveer tien minuten later hield de politie in de Van Hoorn van Burghstraat een 17-jarige inwoner van Vlissingen aan.

In een woning in de Kasteelstraat is kort daarna ook een 22-jarige vrouw aangehouden. Van haar is nog onbekend waar ze woont. De politie verricht woensdagochtend nog sporenonderzoek, zowel op straat als in de woning. De precieze betrokkenheid van de twee aangehouden personen wordt nader onderzocht.

Twitter avatar Politie_Zeeland Politie_Zeeland In de woning in de #Kasteelstraat in #Vlissingen zijn twee verdachten aangehouden. Dit betreffen een jongeman (17) en een vrouw (22). Over de identiteit van het slachtoffer doen we nog geen mededeling, omdat zijn familie nog niet is geïnformeerd.