In beeld

De mooiste sportfoto’s in beeld

Uit het enorme aanbod van sportfoto’s selecteert de beeldredactie van NRC elke week de mooiste. Deze week onder meer: skydiven, badminton, tafeltennis, voetbal en hockey.
De Belgische hockeyers vieren in India de eerste wereldtitel hockey. In de finale versloeg België Nederland na shootouts.
Charles McQuillan / Getty
Toeschouwers wachten op de start van de Bundesliga-wedstrijd tussen FC Augsburg and FC Schalke 04 in Augsburg.
Daniel Kopatsch / EPA
De Noorse biatleet Johannes Thingnes Boe gaat voorop bij de warming up voor de tien kilometer sprint bij de wereldbekerwedstrijden in het Oostenrijkse Hochfilzen.
Joe Klamar / AFP
De Nederlandse handbalster Nycke Groot scoort tijdens de wedstrijd tegen Roemenië, om het brons tijdens het EK in Frankrijk. Nederland won met 24-20.
Michel Euler / AP
Een deelnemer aan de NK Soccersquash, afgelopen weekeinde in Beverwijk.
De Japanse tafeltennisster Kasumi Ishikawa in actie in de kwartfinale van de World Tour Grand Finals in het Koreaanse Incheon, tegen de Chinese He Zhuojia.
Jung Yeon-je / AFP
Voetballer Dejan Lovren van Liverpool (rechts) kopt de bal weg voor Manchester United's Romelu Lukaku (links) tijdens het duel tussen beide topclubs in de Premier League. Liverpool won met 3-1.
Peter Powell / EPA
De Chinese badmintonner Shi Yuqi retourneert tegen de Zuid-Koreaan Son Wan-ho tijdens de eerste rond van de World Tour Finals in het Chinese Guangzhou.
AFP
De Keniaan Maasai Morans in actie tijdens de traditionele hoogspringwedstrijden bij de Maasai Olympics in Kimana, vlak bij de grens met Tanzania.
Tony Karumba / AFP
Irene O'Shea is met haar 102 jaar waarschijnlijk de oudste skydiver die ooit door het luchtruim vloog. Ze deed dat tijdens een sprong vanaf 4.300 meter boven de Australische deelstaat Zuid-Australië.
SA Skydiving / AFP