Podcast

Haagse Zaken
24 nov 2018
za - 24 november 2018
Haagse Zaken
24 nov 2018
za - 24 november 2018
Haagse Zaken: Kerk of kiezer, de worsteling van de ChristenUnie
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Haagse Zaken: Kerk of kiezer, de worsteling van de ChristenUnie

Met Gert-Jan Segers als lijsttrekker en regeringsdeelname in Rutte III, heeft de ChristenUnie potentie tot groei, ook buiten hun voornamelijk christelijke achterban. Maar is er wel een mogelijkheid om te verbreden zonder hun in te leveren op hun christelijke kernwaarden? In deze aflevering van Haagse Zaken duidt politiek verslaggever Petra de Koning waar de ChristenUnie terrein wint en waar ze tijdens de formatie moesten inleveren. Politiek redacteur Enzo van Steenbergen vertelt over het moeilijkste dossier van de partij: medische ethiek.