In beeld

De mooiste sportfoto’s in beeld

Uit het enorme aanbod van sportfoto’s selecteert de beeldredactie van NRC elke week de mooiste. Deze week onder meer zeilen bij Guadeloupe, skispringen in Polen en surfen in Portugal.

Het Italiaanse duo Nicole Della Monica en Matteo Guarise doen hun kür tijdens de Grand Prix kunstrijden op de schaats in Moskou.
Sergei Ilnitsky/EPA
De Franse schipper Armel Tripon zeilt met zijn boot Réauté Chocolat voor de kust van Pointe-a-Pitre op het Franse Caraïbische eiland Guadeloupe, vlak voor de finish van de Route du Rhum, een solozeilrace.
Loic Venance/AFP
De Oostenrijkse skispringer Michael Hayboeck vliegt door de lucht tijdens het teamonderdeel bij de wereldbeker in het Poolse Wisla.
Janek SKARZYNSKI / AFP
De Serviër Novak Djokovic retourneert de bal tegen de Duitser Alexander Zverev, tijdens hun duel voor de ATP World Tour Finals in Londen.
Glyn Kirk/ AFP
De Spaanse MotoGP-coureur Alex Rins (rechts) aan de leiding voor de Italiaan Andrea Dovizioso (tweede van rechts) tijdens Grand Prix van Valenciana, even buiten Valencia.
Manuel Bruque/EPA
De Duitse wereldkampioen, Team BLZ Dortmund 1, op weg in de negende BaselHead, een langeafstands- en sprintrace voor Achten, op de Rijn bij Bazel.
Georgos Kefalas/EPA
De Zuid-Afrikaanse rugbyer Handre Pollard duikt over de lijn en scoort een try in de interland tegen Schotland op Murrayfield in Edinburgh.
Andy Buchanan / AFP
Cricketer Roshen Silva (Sri Lanka) probeert te voorkomen dat een bal voor vier rolt in de testmatch tegen Engeland in Kandy.
Ishara S. Kodikara/AFP
De Belg Thierry Neuville racet met zijn Hyundai i20 bij Coffs Harbour, in de Rally van Australië.
EPA
De Zuid-Afrikaanse surfer Grant Baker in actie tijdens de Nazare Challenge, als onderdeel van de World Surf League Big Wave Tour in Portugal.
Carlos Barroso/EPA