Horecafamilie

Lichaam Corrie van der Valk na zeventien jaar gevonden

Het lichaam van Corrie van der Valk, lid van de bekende horecafamilie, is aangetroffen in een graf in België, zeventien jaar nadat ze vermist raakte. Dat bevestigde politie Oost-Nederland vrijdag na berichtgeving van De Telegraaf. Volgens de recherche overleed Van der Valk zeventien jaar geleden al, op 58-jarige leeftijd, volgens het Belgische Nieuwsblad in Wallonië. Ze zou zijn omgekomen bij een aanrijding met een trein in Namen. Haar lichaam kon toen niet geïdentificeerd worden. Onlangs zijn anonieme graven in België geopend voor dna-onderzoek. Zo werd een match gevonden met het dna van Van der Valk. Zij werkte als receptiemedewerker bij Motel Nuland van de horecaketen. Ze was getrouwd met een achterneef van Gerrit van der Valk, de grondlegger van de onderneming. (NRC)