In beeld

Dit zijn de indrukwekkendste foto’s van de afgelopen week

De Britse premier Theresa May spreekt de pers toe voor haar ambtswoning op 10 Downing Street. Haar kabinet heeft kort hiervoor het voorlopige Brexit-akkoord goedgekeurd.
Foto Andy Rain/EPA
Washington Wizards-speler Bradley Beal valt in het publiek als hij probeert een bal tegen te houden tijdens een wedstrijd tegen Orlando Magic.
Foto Erik S. Lesser/EPA
In het Spaanse Faro de Trafalgar spoelt het lichaam van een verdronken migrant aan. De boot die hij of zij bevoer zonk voor de kust van Turkije. Er kwamen zeker 18 mensen om het leven.
Foto Roman Rios/EPA
Het hek op de grens tussen de Verenigde Staten en Mexico wordt uitgerust met extra prikkeldraad. Binnenkort zal hier de veelbesproken migrantenkaravaan aankomen. De Amerikaanse president Donald Trump heeft het onderwerp aangegrepen tijdens de Republikeinse verkiezingscampagne voor de midterms, begin deze maand.
Foto Alfredo Estrella/AFP
De Duitse bondskanselier Angela Merkel bezoekt een ceremonie ter ere van het honderdjarig bestaan van het vrouwenstemrecht in Duitsland.
Foto John MacDougall/AFP
Een uitgebrande auto en de resten van een benzinestation tonen de totale verwoesting die de bosbranden in Californië hebben veroorzaakt. Het is de dodelijkste brand ooit in de staat. Tot nu toe kwamen zeker 63 mensen om het leven.
Foto Josh Edelson/AFP
Een vrouw plaatst bloemen bij een gedenkteken voor de aanslagen die drie jaar geleden plaatsvonden in Parijs. Honderddertig mensen kwamen om het leven bij een reeks gecoördineerde aanslagen in de Franse hoofdstad.
Foto Benoit Tessier/Reuters
Familieleden en vrienden begraven een Congolese vrouw. Vermoedelijk kwam de vrouw om het leven bij een aanval door Oegandese rebellen.
Foto John Wessels/AFP
Een jonge, Libische migrant komt aan in Rome. De jongen is een van de 51 migranten uit het land die door de VN zijn aangewezen voor speciale bescherming.
Foto Alberto Pizzoli/AFP
Een luchtfoto van een drukbezocht kruispunt in Shanghai. De Chinese stad telt zo'n 25 miljoen inwoners.
Foto Johannes Eisele/AFP
Een groepje Centraal-Amerikaanse migranten die in de zogenoemde karavaan naar de grens met de Verenigde Staten reizen, krijgt een lift van een vrachtwagen die staal vervoert.
Foto Rodrigo Abd/AP
Het Formule 1-circuit in Hanoi. De Vietnamese stad hoopt hier in 2020 voor het eerst een grand prix te mogen organiseren.
Foto Luong Thai Linh/EPA
Een Palestijnse vrouw staat in een kamer die zwaar is beschadigd door een Israëlische bom. Deze week vonden hevige beschietingen over en weer.
Foto Mahmud Hams/AFP
Sri Lankeese parlementariërs gaan met elkaar op de vuist na een motie van wantrouwen tegen de nieuwe premier Mahinda Rajapaksa. De president van het Aziatische land heeft de motie afgekeurd.
Foto M.A. Pushpa Kumara/EPA
In het Japanse Hakone kon men deze week genieten van een heus wijnbad. De stunt is ter ere van de presentatie van de Beaujolais Nouveau: een populaire wijn in het land.
Foto Franck Robichon/EPA