In beeld

De mooiste sportfoto’s in beeld

Uit het enorme aanbod van sportfoto’s selecteert de beeldredactie van NRC elke week de mooiste. Deze week onder meer karate in Madrid, voetbal in Engeland, UFC in Denver en de Oranje Leeuwinnen.

De Duitse surfer Sebastian Steudtner vindt een hoge golf bij Praia do Norte, in het Portugese Nazare.
Jose Sena Goulao / EPA
Een hardloper onderweg in de marathon van Athene, ter hoogte van de verbrande omgeving van het dorp Mati, waar afgelopen zomer 99 mensen om het leven kwamen bij bosbranden.
Yorgos Karahalis/AP
De Spaanse karateka's Lidia Rodriguez, Marta Garcia en Raquel Roy tijdens de teamfinale van het WK in Madrid.
Javier Soriano/AFP
Voetbalfans in het La Bombonera Stadion in Buenos Aires, nadaat de eerste finalewedstrijd van de Copa Libertadores is afgelast wegens slecht weer. De wedstrijd tussen Boca Juniors en River Plate werd een dag verzet.
Alejandro Pagni/AFP
Iraanse toeschouwers wachten op het begin van de wedstrijd tussen Persepolis uit Iran en het Japanse Kashima Antlers, in Teheran, voor de Aziatische Champions League.
Vahid Salemi/AP
Een straatrodelaar hangt in de bocht tijdens de kwalificatie voor de wereldbeker skateboard en straatrodelen in Rio de Janeiro.
Carl de Souza/AFP
Jackie Groenen van het Nederlands elftal in duel met de Zwitserse Rahel Tschopp en Vanessa Bernauer. De Oranje Leeuwinnen strijden in de finale van de play-offs om een ticket voor het WK in Frankrijk. Nederland won het eerste duel met 3-0 van Zwitserland.
Koen van Weel/ANP
De Britse wereldkampioen Formule 1, Lewis Hamilton, tijdens de training voor de Grand Prix van Brazilië op Interlagos, bij São Paulo.
Ricardo Moraes/Reuters
Ultra fighting in Denver: Beneil Dariush (links) in een lichtgewichtgevecht met Thiago Moises.
Matthew Stockman/Getty
Een minuut stilte in Leicester, waar spelers en toeschouwers de slachtoffers herdachten van de helikoptercrash waarin Leicester City-eigenaar Vichai Srivaddhanaprabha om het leven kwam.
Oli Scarff/AFP