In beeld

De mooiste sportfoto’s in beeld

De fotoredactie van NRC selecteert uit het overweldigende aanbod elke week de mooiste sportfoto’s. Deze keer onder meer tennis in Parijs, veldrijden in Rosmalen, American football, schaatsen in Heerenveen en zeilen.
De Zwitserse schipper Alan Roura op zijn jacht "La Fabrique" tijdens de klassieke solozeilrace Route du Rhum, van Saint-Malo in Frankrijk naar Guadeloupe.
Jean Christophe Bott/EPA
De Nederlander Mathieu van der Poel gaat als eerste over de finish bij het EK Veldrijden in Rosmalen. Hij prolongeerde zijn Europese titel. Bij de vrouwen won de Nederlandse Annemarie Worst.
Jos Kafoe/ANP
De Japanse Ito Mima in actie tegen de Chinese Liu Shiwen in de kwartfinale van het Zweedse Open in Stockholm.
Stina Stjernkvist/AFP
De Amerikaanse jockey Joel Rosario wint op de rug van Accelerate de Breeders Cup Classic tijdens de 35ste Breeders Cup in Churchill Downs, Kentucky.
Brian Spurlock
De Zwitserse Manuela Schar viert haar eerste plaats bij de rolstoelers in de marathon van New York.
Elsa/Getty Images/AFP
Hardlopers op de Verrazano-Narrows Bridge tijdens de Marathon van New York. De overwinning bij de mannen ging naar de Ethiopiër Lelisa Desisa, in 2.05.59. De Keniaanse Mary Keitany won bij de vrouwen in 2.22.48.
Eduardo Munoz Alvarez/AP
Jorrit Bergsma rijdt in Thialf zijn 10.000 meter tijdens de wereldbekerkwalificatie de derde tijd. De langste afstand werd verrassend gewonnen door Patrick Roest, die eerder al de 1.500 en 5.000 meter won.
Vincent Jannink/ANP
Tennisser Novak Djokovic retourneert een bal in de finale van het Masterstoernooi van Parijs, tegen de Rus Karen Chatsjanov. Djokovic verloor verrassend.
Christophe Archambault/AFP
De Italiaanse Moto3-coureur Enea Bastianini (rechts) neemt de leiding tijdens de Grand Prix van Maleisië op het Sepang International Circuit bij Kuala Lumpur.
Fazry Ismail/EPA
De Amerikaanse ultrafighter David Branch (links) in gevecht met zijn landgenoot Jared Cannonier tijdens de UFC 230 in Madison Square Garden, in New York.
Steven Ryan/Getty Images/AFP
Deionte Thompson van Alabama Crimson Tide komt het veld op voor de footballwedstrijd tegen LSU Tigers in Baton Rouge, Louisiana.
Gregory Shamus/Getty Images/AFP