In beeld

De mooiste sportfoto’s in beeld

Uit het enorme aanbod van sportfoto’s selecteert de beeldredactie van NRC elke week de mooiste. Deze keer onder andere motorcross op Gotland, turnen in Doha en American football in Engeland.

De Française Juliette Bossu grijpt een van de leggers tijdens haar brugoefening op het WK turnen in Doha. De Franse turnsters plaatsten zich als zevende voor de finale van de landenwedstrijd.
Foto Karim Jaafar/AFP
Roger Federer serveert in zijn halvefinalepartij tegen de Rus Daniil Medvedev tijdens het ATP-toernooi in Basel. De 37-jarige Zwitser won het toernooi zijn woonplaats voor de negende keer.
Foto Fabrice Coffrini/AFP
Op het Zweedse eiland Gotland ploegden ruim drieduizend motorcoureurs drie uur door de modder tijdens de jaarlijkse Gotland Grand National.
Foto Soren Andersson/AFP
De Sri Lankaanse bowler,Isuru Udana, gooit de bal tijdens een training in voorbereiding op een cricketinterland tegen Engeland.
Foto Lakruwan Wanniarachchi/AFP
Wakaba Higuchi uit Japan zwiert naar de tweede plaats bij de Grand Prix-wedstrijd in de Canadese stad Laval.
Foto Geoff Robins/AFP
De Braziliaanse verdediger Filipe Luis viert zijn doelpunt tegen Real Sociedad met de supporters van Atletico de Madrid.
Foto Oscar del Pozo/AFP
Wembley was weer eens het toneel van een wedstrijd uit de NFL, de Noord-Amerikaanse American-footballcompetitie. In Londen won Philadelphia Eagles met 24-18 van Jacksonville Jaguars.
Foto Andrew Boyers/Reuters
De Amerikaanse Riley McCusker hangt boven de balk op het WK turnen in Doha. De Amerikaanse ploeg kwam de kwalificaties als beste door.
Foto Noushad Thekkayil/EPA
De Duitse Kim Bui heeft zichzelf van de brug met ongelijke leggers gelanceerd bij het WK turnen in Doha. Het Duitse team plaatste zich op het nippertje voor de finale.
Foto Karim Jaafar/AFP
De in het rood geklede Armenier Norayr Hakhoyan komt tekort tegen de Turk Ekrem Ozturk in de strijd om het brons op het WK Grieks-Romeins worstelen in Boedapest.
Foto Balazs Czagany/EPA