In beeld

Dit zijn de indrukwekkendste foto’s van de afgelopen week

De fotoredactie van NRC selecteert elke week de indrukwekkendste, mooiste en beste nieuwsfoto’s die binnenkomen op de redactie.
Hondurese migranten die deel uitmaken van de zogenoemde karavaan die momenteel door Mexico trekt richting de VS. President Trump ziet de groep, bestaande uit duizenden migranten uit Centraal-Amerika, als bewijs dat Washington de zuidgrens beter moet beveiligen.
Foto Pedro Pardo/AFP
De Argentijnse aanvallende middenvelder van Paris Saint-Germain Angel Di Maria strijdt om de bal met de Servische verdediger Nikola Maksimovic van Napoli tijdens een Champions League-wedstrijd.
Foto Anne-Christine Poujoulat/AFP
China opende deze week de langste zeebrug ter wereld over de Parelrivierdelta. De 55 kilometer lange brug verbindt Hongkong en Macau met Zhuhai op het Chinese vaste land.
Foto Jerome Favre
Bewoners van de Pacifische eilandengroep Tonga juichen de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan toe. Deze week was het koninklijk echtpaar drie dagen op bezoek.
Foto Peter Parks/AFP
De Britse discuswerper David Watson tijdens de Invictus Games in Sydney, een paralympisch sportevenement voor militairen en veteranen (in een eerdere versie van deze serie stond dat Watson een Amerikaan was. Dat is op 27 oktober 2018 aangepast).
Foto EPA
Indiase politie pakt Tibetaanse jeugd op die demonstreert tegen Chinese onderdrukking van Tibet. Deze week was een Chinese delegatie op bezoek in India.
Foto Chandan Khanna/AFP
Een vrouw loopt door het water na overstromingen in de Mexicaanse regio Minatitlan door een orkaan.
Foto Angel Hernandez/EPA
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan sprak zich deze week in het parlement in Ankara uit over de dood van de Saoedische journalist Khashoggi in Istanbul. Volgens het staatshoofd ging het om een geplande moord.
Foto AFP
Palestijnse demonstranten branden autobanden tijdens een actie in het noorden van de Gazastrook.
Foto Mahmud Hams/AFP
Indiase arbeiders bouwen een drijvende brug over de Gangesrivier voor het aankomende festival Kumbh Mela in de noordelijke stad Allahabad.
Foto Sanjay Kanjia/AFP
Koning Willem Alexander en koningin Maxima worden ontvangen door prins Charles en koningin Elizabeth op de welkomstceremonie op de Horse Guards Parade bij de aanvang van een tweedaags staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk.
Foto Robin Utrecht/ANP
De Amerikaanse president Donald Trump spreekt tijdens een campagnebijeenkomst in Mosinee, in de staat Wisconsin. Op 6 november zijn de tussentijdse verkiezingen in de Verenigde Staten.
Foto Kevin Lamarque/Reuters
In het Belgische De Haan spoelde deze week een grote vinvis aan.
Foto Kurt Desplenter/AFP
Nasanburmaa Ochirbat uit Mongolië (in het blauw) worstelt met Nikoletta Renata Szmolka uit Hongarije (in het rood). In Boedapest vindt het Wereldkampioenschap Worstelen plaats.
Foto Balazs Czagany/EPA