In beeld

De mooiste sportfoto’s in beeld

De fotoredactie van NRC selecteert wekelijks een aantal van de mooiste sportfoto’s.
De California Golden Bears komen op voor hun football-wedstrijd tegen de UCLA Bruins in het California Memorial Stadium in Berkeley.
Ezra Shaw/Getty Images/AFP
Zeilboten onderweg in de vijftigste editie van de beroemde Barcolana regatta in de Golf van Triëst. Het is de grootste regatta ter wereld, met meer dan tweeduizend deelnemende boten. De winnaar: Spirit of Portopiccolo.
Vincenzo Pinto/ AFP
De 3.000 meter voor vrouwen tijdens de Jeugd Olympische Spelen in Buenos Aires.
Joel Marklund/AFP
De Aziatische Para Spelen in Jakarta, met de finale van de 5.000 meter voor mannen.
Arief Bagus/ AFP
De Australische schoonspringer Matthew Carter oefent in het Natatorium in Buenos Aires, tijdens de Jeugd Olympische Spelen.
OIS/IOC/Reuters
De Nieuw-Zeelandse rugbyster Annetta Nuuausala (midden) wordt getackeld tijdens de interland tegen Australië in het Mt. Smart Stadium in Auckland.
Fiona Goodall / AFP
De eendaagse interland tussen de cricketers van Sri Lanka en Engeland in Dambulla dreigt te worden onderbroken door een onweersbui.
Dinuka Liyanawatte/Reuters
Honkballer Enrique Hernandez van de Los Angeles Dodgers werpt de bal in de wedstrijd tegen de Milwaukee Brewers in Milwaukee, Wisconsin.
Stacy Revere/Getty Images/AFP
De Spaanse atlete Maria Vicente maakt snelheid voor haar hink-stap-sprong tijdens de Jeugd Olympische Spelen in Buenos Aires.
Juan Ignacio Roncoroni/EPA
De Jamaicaan Apalos Edwards volbrengt zijn hink-stap-sprong tijdens de Jeugd Olympische Spelen in Buenos Aires.
Likas Schulze/AFP