Schrijf je in voor de nieuwsbrief Onbehaarde Apen

Van planetoïde tot plankton, van neanderthalers tot neologismen en van magnetisme tot massaspectrometrie: de redactie Wetenschap van NRC bericht dagelijks over interessant en soms baanbrekend onderzoek, in Nederland en elders in de wereld.

Wij lezen internationale toptijdschriften, maar ook opzienbarende dissertaties. We spreken Nobelprijswinnaars, maar ook jonge aanstormende onderzoekers. We brengen nieuws, achtergronden, interviews en een wekelijkse podcast.

Wil je op de hoogte blijven van al deze wetenschapswetenswaardigheden? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van NRC Wetenschap, dan ontvang je elke vrijdag een overzicht van wat de redactie de afgelopen week boeiend en belangwekkend vond.

Bekijk hier een voorbeeld van de nieuwsbrief.