tv nieuws en documentaires

tv andere aanraders Edison Klassiek Gala Ned.2, 20.55-22.10u. Aan de vooravond van het Festival Classique worden in de Ridderzaal in Den Haag de Edison-muziekprijzen uitgereikt. De sopraan Kiri Te Kanawa neemt de oeuvreprijs in ontvangst. Ook verslag van optredens van Lang Lang, Jonathan Biss, Johannette Zomer en het Florilegium. Soprano Kiri Te Kanawa performs during the Metropolitan Opera Gala honoring the Met's General Manager Joseph Volpe, Saturday, May 20, 2006 in New York. Many of the greatest singers from the world of opera gathered on The Met stage to celebrate Mr. Volpe and his years at The Metropolitan Opera, a career spanning more than four decades since he joined the Company in 1964. (AP Photo/Stephen Chernin)
tv andere aanraders Edison Klassiek Gala Ned.2, 20.55-22.10u. Aan de vooravond van het Festival Classique worden in de Ridderzaal in Den Haag de Edison-muziekprijzen uitgereikt. De sopraan Kiri Te Kanawa neemt de oeuvreprijs in ontvangst. Ook verslag van optredens van Lang Lang, Jonathan Biss, Johannette Zomer en het Florilegium. Soprano Kiri Te Kanawa performs during the Metropolitan Opera Gala honoring the Met's General Manager Joseph Volpe, Saturday, May 20, 2006 in New York. Many of the greatest singers from the world of opera gathered on The Met stage to celebrate Mr. Volpe and his years at The Metropolitan Opera, a career spanning more than four decades since he joined the Company in 1964. (AP Photo/Stephen Chernin) Associated Press

Edison Klassiek GalaNed.2, 20.55-22.10u.

Aan de vooravond van het Festival Classique worden in de Ridderzaal in Den Haag de Edison-muziekprijzen uitgereikt. De sopraan Kiri Te Kanawa neemt de oeuvreprijs in ontvangst. Ook verslag van optredens van Lang Lang, Jonathan Biss, Johannette Zomer en het Florilegium.