Vermissing

Noorse politie vindt spullen vermiste Arjen Kamphuis in water

De politie in Noorwegen heeft spullen gevonden van de vermiste computerexpert Arjen Kamphuis. In een verklaring schrijft de politie zeker te weten dat de spullen van Kamphuis zijn. Wat precies is gevonden, wordt in het belang van het onderzoek niet bekendgemaakt. Dinsdagavond rond zeven uur kreeg de politie een melding van een visser die de spullen zag drijven in de zee bij de berg Kvænflåget, in het noorden van Noorwegen. Kamphuis vertrok op 8 augustus naar Noorwegen voor een vakantie. Op 22 augustus zou hij terugvliegen naar Nederland, maar hij kwam niet opdagen voor zijn vlucht. Toen hij een week later afspraken had gemist, werd hij als vermist opgegeven door zijn werkgever. Vorige week bleek dat Kamphuis’ telefoon na zijn vermissing nog twintig minuten had aangestaan. (NRC)