Anna Paulowna

Drie jongeren komen om bij ongeval in Noord-Holland

De politie heeft zondag een verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij een fataal verkeersongeluk in Anna Paulowna, bij Den Helder. In de nacht van vrijdag op zaterdag kwamen daarbij drie tieners, twee 16-jarige jongens en een 15-jarige jongen, om het leven. De verdachte is een 20-jarige man uit Oudesluis die bij het ongeluk gewond was geraakt. Waar hij precies van wordt verdacht, wil de politie niet bekendmaken. De auto reed rond middernacht tegen een lichtmast aan, door de klap werden enkele passagiers uit de auto geslingerd. De drie slachtoffers werden door hulpdiensten gereanimeerd, maar overleden ter plaatse. Naast de 20-jarige man raakte ook een 17-jarige vrouw gewond. Wie de auto bestuurde, is vooralsnog onduidelijk. (NRC)