Promotie aan zee

Fotograaf David van Dam trekt deze zomer naar het Scheveningse strand, en brengt de mensen die er werken in beeld.

Foto David van Dam

Sjoerd Kegel (24), op de foto met oranje T-shirt aan en knotje in zijn haar, werkt voor een marketing- en promotiebedrijf in Leiden. Hij reist heel Nederland door om verschillende merken onder de aandacht te brengen bij passanten. In de zomer staat hij regelmatig op het strand – mooi weer betekent veel mensen. Op de foto (eind juni genomen) is hij met een collega in Scheveningen voor een loterijbedrijf.

Kegel uit Alphen aan den Rijn „geniet” van zonnige dagen als deze, vertelt hij. „Ik hou erg van het strand en van de zon.” Voor minder warmtebestendige collega’s is er altijd nog het bedrijfshitteplan: goed smeren, zonwerende kleren aan en véél water drinken.