In beeld

De indrukwekkendste sportfoto’s van afgelopen week

De fotoredactie van NRC selecteert elke week de indrukwekkendste, mooiste en beste foto’s die binnenkomen op de redactie.

Franse president Emmanuel Macron juicht bij de openingsgoal. Links op de foto FIFA-president Gianni Infantino en de Russische president Vladmir Poetin.
Alexei Nikoslky/ Epa
Tour de France: De kasseien-etappe van Arras naar Roubaix, over de stoffige wegen van Noord-Frankrijk. De ritzege ging naar John Degenkolb.
Jeff Pachoud / Reuters
De Duitse Angelique Kerber viert haar overwinning op de Amerikaanse Serena Williams in de finale van Wimbledon.
Nic Bothma / AP
Een replica van de wereldbeker staat tussen de bierglazen bij een restaurant in Moskou, voorafgaand aan de WK-finale tussen Frankrijk en Kroatië.
Gleb Garanich / Reuters
Franse voetbalfans hebben zich op de Champ de Mars verzameld in afwachting van de WK-finale tussen Frankrijk en Kroatië.
Pascal Rossignol / Reuters
FIFA-president Gianni Infantino (links) en de Russische president Vladimir Poetin spreken het publiek toe in het Bolsjoi Theater in Moskou tijdens een galaconcert aan de vooravond van de WK-finale.
Yuri Kadobnov / Reuters
Belgische voetbalfans onthalen de Rode Duivels op de Grote Markt in Brussel, waar de ploeg werd gehuldigd voor de derde plaats op het WK. België versloeg zaterdag Engeland met 2-0 in de strijd om het brons.
Francois Lenoir / Reuters
De Spaanse motorcoureur Marc Marquez viert samen met supporters zijn zege in de Moto GP Grand Prix van Duitsland.
Robert Michael / AFP
Honkballer Andrew Heaney van de Los Angeles Angels werpt de bal in de vijfde inning van de wedstrijd tegen de Los Angeles Dodgers in het Dodger Stadium. De Angels wonnen met 5-4.
Victor Decolongon / AFP
Tony Miles tijdens de World Series of Poker in de Amerikaanse pokerstad Las Vegas.
John Locher / AP
Racewagens strijden om de beste plek in de Monster Energy NASCAR Cup Series op de Kentucky Speedway in Sparta, Kentucky.
Jerry Markland /AFP
Toeschouwers bekijken de roeiwedstrijden om de World Cup op de Rotsee bij Luzern, in Zwitserland.
Alexandra Wey/ AP