Meubels van verkeersborden

Op het festival Welcome to The Village in Leeuwarden wordt niet alleen gefeest, maar ook gewerkt aan oplossingen voor een duurzamere wereld. Op het programma staan bekende acts zoals Jungle by Night, Wende Snijders en Joan As Police Woman, maar ook discussies tussen studenten, wetenschappers en kunstenaars. In 2022 moet het festival volledig circulair zijn. Het festival werkt met lokale cateraars en boeren, bouwt eigen podia en de vormgeving wordt gedaan door mensen in dagbestedingen en door senioren. Zo worden er meubels gemaakt van oude verkeersborden, in Buurthuis Welgelegen wordt gewerkt aan kleden om op te zitten en vrijwilligers maakten wandkleden die over het hele terrein worden gebruikt als versiering.

Welcome to The Village, 19 t/m 22 juli in Leeuwarden