Retail

Modeketen Men At Work op de rand van faillissement

Kledingwinkelketen Men At Work heeft uitstel van betaling gekregen van de rechtbank Oost-Brabant. De rechter in Den Bosch heeft een bewindvoerder aangesteld, bevestigde een woordvoerder maandag. Surseance is vaak een voorbode van faillissement. De Nederlandse winkels van Men At Work blijven nog zeker tot volgende week geopend, laat een woordvoerster van bewindvoerder Evert Baart weten. De circa 425 medewerkers van die winkelvestigingen worden tot die tijd doorbetaald. Baart voert op dit moment gesprekken met banken en leveranciers van Men At Work. Daarnaast inventariseert hij of er eventuele overnamepartijen zijn voor een doorstart van het bedrijf. Men At Work heeft in Nederland 27 winkels. De surseance geldt niet voor drie Belgische filialen. (ANP)