Recensie

Recensie

Zomeravond vol fratsen, stunts en muziek

In de tuin van Slot Zeist staat een grote blauwe tent waarin de Ashton Brothers hun nieuwe show Ashtonia spelen: anderhalf uur zomeravondvertier, met een aaneenschakeling van fysieke fratsen, goedgemutste grappen, gooi- en smijtwerk en muziek. De acrobatische kleinkunstenaars Joost Spijkers, Friso van Vemde Oudejans en Pim Muda, alias de Ashton Brothers, verrassen wederom met nieuwe nummers en een enkele variant op eerder werk. Ze worden vergezeld door enkele internationale circusartiesten met acrobatiek van meer reguliere aard – maar die is mooi aangepast aan de bonte uitdossingen en onverwachte wendingen waarin de Ashton Brothers al 17 jaar excelleren.

Theater
Ashtonia door de Ashton Brothers. T/m 22/7, Slot Zeist. ashtonia.nl

●●●●