In beeld

De 11 indrukwekkendste sportfoto’s van afgelopen weekend

Jefferson Farfan van Peru vecht om de bal met Simon Kjær van Denemarken op het WK in Rusland.
Foto Filippo Monteforte/AFP
Een steeds populairder watersport: ‘suppen’, Stand Up Paddle. Hier een wedstrijd om het Zwitserse kampioenschap op het Meer van Genève.
Foto Valentin Flauraud/EPA
De Spanjaard Feliciano López serveert tegen Nick Kyrgios uit Australië tijdens de kwartfinale van het ATP-toernooi in Stuttgart.
Foto Thomas Kienzle/AFP
De Italiaanse Moto3-rijder Niccolò Antonelli valt van zijn motor in de vrije training voor de Grand Prix van Catalonië op het circuit Montmelo in Barcelona.
Foto Andreu Dalmau/EPA
Egyptische voetbalfans in Kairo zijn ontgoocheld na het verlies van hun land tegen Uruguay op het WK in Rusland. Uruguay maakte in de laatste minuut de enige treffer.
Foto Mohamed Hossam/EPA
Tiger Woods slaat af op de twaalfde hole in zijn eerste ronde op de US Open op de Shinnecock Hills Golf Club in Southampton, New York. Woods haalde de cut niet.
Foto Justin Lane/EPA
De Britse coureur Mike Conway tijdens de 86ste editie van de 24 Uur van Le Mans.
Foto Loic Venance/AFP
Daniel Roman haalt uit tegen Moises Flores in het kampioenschap superbantamgewicht in Frisco, Texas.
Foto Tom Pennington//AFP
Vrijwilligers dragen een doel naar het midden van het veld voor de training van de nationale ploeg van Costa Rica in de Samara Arena, bij het WK in Rusland.
Foto Manan Vatsyayana/AFP
De Zuid-Afrikaanse rugbyer Duane Vermeulen (tweede van rechts) en de Engelsman Ben Youngs (rechts) in gevecht tijdens de tweede testmatch tussen beide landen in Bloemfontein.
Foto Marco Longari/AFP
Openwaterzwemmers bij een wedstrijd in het Bassin de La Villette in Parijs.
Foto Thomas Samson/AFP