Goal van het Weekend sluit af met een stukje sambavoetbal

Het is de laatste keer Goal van het Weekend en we gaan eruit met een sambagoal zoals we ze de komende weken nog vaak hopen te zien.

3. Robert Lewandowski (POLEN v Chili 1-0)

Heeft te kennen gegeven weg te willen bij Bayern en hoopt volgens de geruchten op Real Madrid. Lewandowski is in elk geval scherp voor het WK, dat is zeker:

2. Yussuf Poulsen (DENEMARKEN v Mexico 1-0)

Kon nog wel eens wat worden met Denemarken op het komende WK. Mexico daarentegen beleeft een wat tegenvallende voorbereiding. Het werd uiteindelijk 2-0 dankzij een goal van Christian Eriksen, bij Mexico viel Hirving Lozano in. Maar het was dus Poulsen die de show stal:

1. Neymar (Oostenrijk v BRAZILIË 0-2)

Had vorige week al de nummer 1 positie, dit keer opnieuw maar ook dankzij de fijne assist van Willian en de gewillige slachtoffers in de vorm van een aantal Oostenrijkse verdedigers en de doelman. Het is ook een béétje wishful thinking: als dít het Brazilië is dat we gaan zien op het WK, dan graag.