Opinie

m/v van de week

Wie

Kim Kardashian (en Donald Trump)

Waarom

Omdat zij het van Trump gedaan kreeg dat hij gratie verleende aan Alice Johnson, een 63-jarige vrouw die al ruim 20 jaar gevangen zat voor haar aandeel in een drugsorganisatie. En dat terwijl Trump het toch redelijk druk heeft met de handelstarieven en de aanstaande ontmoeting met Kim Jong Un. Trump helpt graag mensen die hem publiek steunen. Hij verleende eerder al gratie aan een paar politiek gemotiveerde gevallen en speelt openlijk met de gedachte zichzelf te gratiëren, als de nood aan de man zou komen. Hij heeft nu de smaak te pakken en schijnt vrienden gevraagd te hebben wie hij nog meer gratie zal verlenen.

Hoe

Kleur was essentieel om het gewicht van de ontmoeting tussen deze twee reality-tv-giganten te karakteriseren. Dus daarom waterverf en ook de ruime uitsnede.