Spiegelbeeld

Selfie Buiten beeld blijven als je een spiegel wilt verkopen, is lastig.

Spiegels die online verkocht worden , zijn opvallend vaak van opzij gefotografeerd. Logisch, want dat is ongeveer de enige manier om als fotograaf niet zelf in beeld te komen. De leukste foto’s zijn die waarbij dat ondanks de getrooste moeite toch mislukt is. Om een hoekje steekt een hand, de fotograaf heeft zichzelf met een laken bedekt en in het gunstigste geval zie je alleen nog het randje van de telefoon.

De vraag is: heeft de potentiële koper nog aandacht voor de spiegel? Twee zijspiegels van een auto zijn gefotografeerd door een man met een brace om zijn nek. Heeft hij zijn auto total loss gereden en waren de spiegels de enige nog intacte onderdelen? Of kreeg hij een ongeluk nadat beide spiegels spontaan van zijn auto waren gevallen? Hoe dan ook: bedankt voor het aanbod, maar we kijken nog even verder.