In beeld

Britten in de ban van Royal Wedding

Zaterdag is het zover. Al maanden zijn de Britten in de ban van de Royal Wedding. Het huwelijk tussen prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle is een uitdaging voor de koninklijke hofhouding, maar ook een gat in de markt voor kunstenaars, verzamelaars en souvenirwinkeliers.
Het Engelse plaatsje Windsor, waar prins Harry en Meghan zaterdag trouwen, is al maanden in de ban van Het Huwelijk. Souvenirwinkels zien een gat in een schijnbaar onverzadigbare markt.
Foto Kirsty Wigglesworth/AP
Restaurateur Martin Oates poetst de Ascot Landau, een van de koetsen in de koninklijke stallen waarmee het bruidspaar wordt rondgereden.
Foto Victoria Jones/AFP
Een postzegel van het aanstaande bruidspaar. De foto van Alexi Lubomirski is vorig jaar gemaakt ter ere van hun verloving.
Foto AFP/Royal Mail
Kunstenaar Paula Laughton poseert voor haar van Lego gemaakte Windsor Castle, waar de huwelijksvoltrekking plaatsvindt.
Foto Peter Nicholls/Reuters
Margaret Tyler, fan van het Britse koningshuis, poseert met de poppen Harry en Meghan. Haar Londense Bed and Breakfast ligt, staat en hangt vol met koninklijke snuisterijen.
Foto Frank Augstein/AP
Look-a-likes van Harry en Meghan voor Buckingham Palace. De prins wordt vertolkt door de Brit Rhys Whittock. De Spaanse Inmaculada Santisteban Serrano lijkt op de aanstaande prinses. Het gelegenheidspaar won de look-a-like-wedstrijd georganiseerd door easyJet.
Foto Joe Pepler/AP
Het keukenpersoneel in Windsor Castle begon ruim een week voor The Wedding met de bereiding van het banket dat zaterdag wordt geserveerd.
Foto David Parker/AFP
Een medewerker van The Hummingbird Bakery poseert met cupcakes die het huwelijk als thema hebben. De Stars and Stripes refereren aan de Amerikaanse nationaliteit van Meghan.
Foto Tolga Akmen/AFP
De laarzen van een lid van de Household Cavalry kregen vorige week een poetsbeurt voor een fotosessie in het Londense Hyde Park.
Foto Daniel Leal-Olivas/AFP
Leden van de Household Cavalry Mounted Regiment poseren voor een militair voertuig in Hyde Park. Ze bereiden zich voor op D Day.
Foto Daniel Leal-Olivas/AFP
In de Noord-Londense wijk Highbury trekt Harry en Meghan-graffiti van kunstenaar Pegasus de aandacht van voorbijgangers.
Foto Stefan Rousseau/AP
Een week voor de plechtigheid worden hekken geplaatst op de Long Walk voor Windsor Castle - om het passerende bruidspaar af te schermen van het publiek.
Foto Daniel Leal-Olivas/AFP
Een speciaal Wedding-biertje met een beperkte oplage gaat van de toonbank in een boerderijwinkel in Windsor. De plaatselijke middenstand anticipeert gretig op Het Huwelijk.
Foto Daniel Leal-Olivas/AFP
Een lid van de Household Cavalry vervangt de hoefijzers van een paard dat zaterdag meeloopt in de escorte in Windsor.
Foto Daniel Leal-Olivas/AFP
Leden van de Regiment Army Air Corps houden speciaal voor Britse media een oefenmars ter voorbereiding op.
Foto Aaron Chown/Reuters