Twee doden gevonden in woning Nieuwe Pekela

De politieafdeling Noord-Nederland is een uitgebreid onderzoek gestart naar de vondst.

Foto ANP/Remko de Waal

In het Groningse dorp Nieuwe Pekela zijn zaterdagochtend in een woning twee dode lichamen gevonden. De politieafdeling Noord-Nederland is ter plekke een forensisch onderzoek begonnen. Ook worden buurtbewoners ondervraagd, laat een woordvoerder weten.

De directe omgeving van de woning is afgezet. Er zijn politieauto’s, een ambulance en een helikopter aanwezig. De woordvoerder kan niet zeggen of het om de bewoners van het huis gaat. Er is nog te weinig bekend over de toedracht.

Nieuwe Pekela telt zo’n vierduizend inwoners.

Twitter avatar polgroningen Politie Groningen Hulpdiensten aanwezig in #NieuwePekela aan de Kienholt. Daar zijn in een woning twee lichamen gevonden. Wij zijn gestart met een uitgebreid onderzoek.
Twitter avatar polgroningen Politie Groningen De directe omgeving van de woning is afgezet #NieuwePekela Er wordt forensisch onderzoek gedaan, een buurtonderzoek wordt gestart. De vondst werd gedaan om iets na 11.30 uur.