Podcast

Zaak 2: Cor van Hout

De strafzaak tegen Willem Holleeder neemt maanden in beslag. Hij kan levenslang krijgen: de rechtbank behandelt zijn vermeende betrokkenheid bij vijf moordaanslagen. Misdaadredacteur Jan Meeus vertelt in deze podcast over zijn ontmoeting met de zussen van Willem Holleeder.

In het voorjaar van 2015 schudt Jan Meeus op een onbestemde plek buiten Amsterdam voor het eerst de hand van Astrid en Sonja Holleeder. De twee zussen vermoeden dat hun broer verantwoordelijk is voor de moord op Cor van Hout en besluiten te gaan praten. Wat brengt hen hiertoe? In deze tweede aflevering van Holleeder: De Finale vertelt Jan Meeus over alles wat aan deze moord voorafging, de tweede in een reeks strafzaken tegen Willem Holleeder, die maanden in beslag zullen nemen.

Luister ook naar de volgende aflevering van Holleeder podcast: Zaak 3: Willem Endstra