Eredivisie

PSV moet op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

PSV moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Energiedirect.nl verhuist medio 2019 van de voorkant naar de achterzijde van het PSV-shirt. Op de borst van de spelers komt zo ruimte voor een nieuwe naam. De zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor is al gestart. „Het is prettig om daar nu al mee aan de slag te kunnen”, zegt commercieel directeur Frans Janssen van PSV. Energiedirect nam in 2016 de plaats in van Philips, dat sinds 1982 zijn naam op rood-witte tricot had staan. Het energiebedrijf verbond zich toen voor drie seizoenen als hoofd- en shirtsponsor aan PSV. De huidige koploper van de eredivisie ontvangt daar per jaar 6 miljoen euro voor. De naam Energiedirect verdwijnt in 2021 helemaal van het PSV-shirt, het bedrijf gaat dan verder als ‘partner’ van de Eindhovense club. (ANP)