In beeld

De beste sportfoto’s van afgelopen weekend

De fotoredactie van NRC selecteert wekelijks een aantal van de mooiste sportfoto’s. Deze week foto's van onder meer de Paralympische Winterspelen, het Zeslandentoernooi, de Premier League en het Amerikaanse collegebasketbal.
Adam Hall uit Nieuw Zeeland op weg naar goud tijdens de Paralympische Winterspelen in Jeongseon in Zuid-Korea. De Paralympische Spelen werden zondag afgesloten.
Foto Lee Jin-man/AP Photo
Jose Gonzalez en Adan Gonzales in gevecht in het vedergewicht voor junioren in The Theatre in Madison Square Garden, in New York.
Foto Abbie Parr/Getty Images/AFP
Het duel in de Premier League tussen Stoke City en Everton, in een besneeuwd Stoke-on-Trent. Papa Ndiaye (links) probeert een schot van Yannick Bolasie van Everton te blokkeren. Everton won met 2-1.
Foto Dylan Martinez/Reuters
De Italiaanse skiër Michele Boscacci (rechts) en zijn partner Robert Antonioli vallen na hun finish in de laatste etappe van de 33ste editie van de Pierra Menta toer-ski competitie in Areches-Beaufort.
Foto Jeff Pachoud/AFP Photo
De ijshockeyfinale bij de Paralympische Winterspelen tussen Canada en de Verenigde Staten in Gangneung. De Amerikaanse spelers vieren hun gouden medaille.
Foto Carl Recine/Reuters
Ierland had het Zeslandentoernooi al gewonnen, maar zaterdag versloegen de Ierse rugbyers als bonus, en op St. Patrick's Day, ook nog Engeland op Twickenham. Daarmee werd de derde Ierse Grand Slam een feit.
Foto Toby Melville/Reuters
Langlaufer Iurii Utkin (1) en gids Ruslan Perekhoda uit Oekraïne onderweg met de andere sporters in de 4 x 2,5 km mixed relay tijdens de Paralympische Winterspelen in Zuid-Korea.
Foto Lee Jin-man/AP Photo
Sfeerbeeld van de race voordat Jeffrey Herlings (84) aan de start verschijnt in Valkenswaard. De Brabander won de Grand Prix in de MXGP, de koningsklasse.
Foto Merlin Daleman
De Nederlandse schaatsploeg in actie tijdens de afsluitende wereldbekerwedstrijd in Minsk.
Foto Tatyana Zenkovich/EPA
Garrison Mathews (24) van de Lipscomb Bisons scoort tegen Kenny Williams (24) van de North Carolina Tar Heels in de eerste ronde van het NCAA Toernooi in de Verenigde Staten.
Foto Bob Donnan/USA Today Sports/Reuters