Transfer

KPN-topman Eelco Blok treedt toe tot directie van investeringsmaatschappij Reggeborgh

Foto iStock

Topman Eelco Blok van KPN gaat halverwege mei aan de slag bij Reggeborgh. Hij treedt toe tot de directie van het investeringsvehikel van de familie Wessels. Blok had eerder al zijn vertrek aangekondigd bij KPN, waar hij wordt opgevolgd door Maximo Ibarra. Reggeborgh is grootaandeelhouder van bouwbedrijf VolkerWessels, dat sinds mei vorig jaar weer beursgenoteerd is. Topman van Reggeborgh is Henry Holterman. Hij is een schoonzoon van de in november vorig jaar overleden ondernemer Dik Wessels. Onder leiding van Blok nam KPN in 2014 het glasvezelbedrijf Reggefiber volledig over van Reggeborgh. Blok is sinds 2011 bestuursvoorzitter van KPN. Bij de aandeelhoudersvergadering in april draagt hij het stokje over aan zijn opvolger. (ANP)