In beeld

Paralympisch zwemteam

De eerste wedstrijd van het tweede seizoen van de World Para Swimming World Series werd dit weekend gehouden in Kopenhagen. Het idee achter de competitie, die is verdeeld over zes Europese en Amerikaanse steden, is om de resultaten van de verschillende prominente paralympische zwemwedstrijden samen te brengen onder één noemer. De winnaars van de World Series mogen zich met recht de beste van de wereld noemen. Dat past helemaal in het straatje van de zwemmers van het Nederlandse paralympisch team. Zij trainen op sportcentrum Papendal in Arnhem zes dagen per week met maar één doel: de allerbeste worden. Deze serie foto’s van Carla Kogelman, gemaakt in het Sportfondsenbad in Amersfoort, won de eerste prijs in de serie sport bij de Zilveren Camera 2017.
Carla Kogelman
Thijs van de Ende onder de douche.
Carla Kogelman
In het krachthonk.
Carla Kogelman
Bondscoach Sander Nijhuis met Lisette Teunissen in Amersfoort.
Carla Kogelman
Sven Schutte.
Carla Kogelman
Lisa Kruger en Chantalle Zijderveld.
Carla Kogelman
Marc Evers, Cleo Keijzer en Thijs van het End.
Carla Kogelman
Carla Kogelman
Simon Boer.
Carla Kogelman
Simon Boer en Olivier van der Voort.
Carla Kogelman
Tim van Duuren.
Carla Kogelman
Thijs van den End en Simon Boer.
Carla Kogelman