20 februari 2018

Jonge moeders wachten om hun kinderen te wegen in een kraamkliniek in Boali, dat geen stromend water heeft, en slechts één arts. In Centraal-Afrika sterft één op de 24 kinderen tijdens zijn eerste levensmaand, het op één na slechtste neonatale sterftecijfer ter wereld, volgens UNICEF.
Jonge moeders wachten om hun kinderen te wegen in een kraamkliniek in Boali, dat geen stromend water heeft, en slechts één arts. In Centraal-Afrika sterft één op de 24 kinderen tijdens zijn eerste levensmaand, het op één na slechtste neonatale sterftecijfer ter wereld, volgens UNICEF. Florent Vergnes/AFP

Jonge moeders wachten om hun kinderen te wegen in een kraamkliniek in Boali, dat geen stromend water heeft, en slechts één arts. In Centraal-Afrika sterft één op de 24 kinderen tijdens zijn eerste levensmaand, het op één na slechtste neonatale sterftecijfer ter wereld, volgens UNICEF. Foto: Florent Vergnes/AFP