19 februari 2018

Reddingsteams zoeken naar een passagiersvliegtuig met 66 inzittenden, dat zondag neerstortte in de buurt van het hooggelegen dorp Semirom, in Iran. Het toestel was vertrokken uit Teheran en onderweg naar Yasuj. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is van het ongeluk.
Reddingsteams zoeken naar een passagiersvliegtuig met 66 inzittenden, dat zondag neerstortte in de buurt van het hooggelegen dorp Semirom, in Iran. Het toestel was vertrokken uit Teheran en onderweg naar Yasuj. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is van het ongeluk. Foto: Tasnim News Agency / Reuters

Reddingsteams zoeken naar een passagiersvliegtuig met 66 inzittenden, dat zondag neerstortte in de buurt van het hooggelegen dorp Semirom, in Iran. Het toestel was vertrokken uit Teheran en onderweg naar Yasuj. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is van het ongeluk.
Foto: Tasnim News Agency / Reuters