FA Cup

Liverpool uitgeschakeld, Spurs niet langs Newport

Liverpool is uitgeschakeld in de vierde ronde van de FA Cup. De ploeg van trainer Jürgen Klopp verloor zaterdag op eigen veld met 3-2 van West Bromwich Albion. Roberto Firmino opende de score voor de ‘Reds’, maar met twee treffers zette Jay Rodriguez ‘WBA’ op voorsprong. Na een eigen doelpunt van Joël Matip zat West Bromwich op rozen. Verder dan een doelpunt van Mohamed Salah kwam Liverpool niet meer.

Harry Kane voorkwam een afgang van Tottenham Hotspur. Tegen Newport County, uitkomend in de vierde divisie, maakte de topscorer zaterdag in de slotfase de gelijkmaker: 1-1. In de replay spelen de Spurs thuis. Chelsea, vorig jaar verliezend finalist in het Engelse bekertoernooi, bereikte zondag de laatste zestien door een 3-0 zege op Newcastle United. Ook Manchester City bekert verder na de 2-0 overwinning op Cardiff City. (ANP)