Nu ook bij Next

Beste lezer van de Rotterdambijlage,

Zoals u waarschijnlijk al heeft gezien ziet de zaterdagkrant van NRC er vanaf vandaag anders uit, met een vernieuwde vormgeving. Zo ook deze Rotterdambijlage. De grootste – en fijne – verandering voor de bijlage is echter dat ook de lezers van NRC Next nu de Rotterdambijlage wekelijks bij hun zaterdagkrant krijgen; niet alleen digitaal, maar ook op papier. We heten alle Next-lezers in (de regio) Rotterdam bij deze van harte welkom.

De lezers van NRC Handelsblad wisten het al, en de Next-lezer zal het vanaf nu gaan merken: de Rotterdambijlage informeert u wekelijks over de belangrijkste en meest bijzondere gebeurtenissen in de havenstad. Een deel van het grote nieuws dat zich in Rotterdam afspeelt belandt weliswaar in de krant die – in tegenstelling tot deze bijlage – landelijk wordt verspreid, maar natuurlijk gebeurt er daarnaast nog genoeg wat de ‘grote’ krant niet haalt en dat juist voor mensen in en om Rotterdam boeiend of nuttig is om te lezen. Wat zijn de problemen, de kansen, de discussies in de stad? Waar maken mensen zich druk over? Maar ook: waar kun je goed uit eten, waar zijn leuke dingen te doen, welke boeken over of kunstprojecten in Rotterdam zijn de moeite waard? Deze bijlage wil elke week een afwisselend beeld van Rotterdam laten zien.

Uw mening stellen wij zeer op prijs, oude én nieuwe lezers. Mailt u uw commentaar, brief, opiniestuk of tips naar rotterdam@nrc.nl. Veel leesplezier gewenst.

, Rotterdambijlage NRC
    • Peter Vandermeersch