Nu ook bij Next

Beste lezer van de Amsterdambijlage,

Zoals u ongetwijfeld al heeft gezien ziet de zaterdagkrant van NRC er per vandaag anders uit, met een deels nieuwe vormgeving. Zo ook deze Amsterdambijlage. De grootste verandering zit hem echter in het heuglijke feit dat ook de lezers van NRC Next per vandaag de Amsterdambijlage wekelijks bij hun zaterdagkrant aantreffen; niet alleen digitaal, maar ook op papier. Alle Next-lezers in (de regio) Amsterdam heten wij bij deze van harte welkom!

De lezers van NRC Handelsblad wisten het al: de Amsterdambijlage informeert u wekelijks over het belangrijkste reilen en zeilen in onze hoofdstad. Een deel van het grote nieuws dat zich in Amsterdam afspeelt belandt weliswaar in de krant die – in tegenstelling tot deze bijlage – landelijk wordt verspreid, maar natuurlijk gebeurt er daarnaast nog genoeg wat de ‘grote’ krant niet haalt en dat juist voor mensen in en om Amsterdam boeiend of nuttig is om te lezen. Waar maken mensen zich druk om in Amsterdam? Wat zijn de problemen, de kansen, de discussies in de hoofdstad? Maar ook: waar kun je goed uit eten? Waar zijn leuke dingen te doen in het weekend of ’s avonds? Welke boeken over of kunstprojecten in Amsterdam zijn de moeite waard? Deze bijlage wil wekelijks een divers beeld van Amsterdam laten zien en u als lezer daarin meenemen.

Voor alle nieuwe én bestaande lezers geldt: uw mening stellen wij zeer op prijs. Mailt u uw commentaar, brief, opiniestuk of tips dus vooral naar amsterdam@nrc.nl. Veel leesplezier gewenst!

Amsterdambijlage NRC